De nieuwe LPF (Lithium) voorziene Scootmobiel van Excel!! Tot wel 80 km rijden !!

De nieuwe LPF (Lithium) voorziene Scootmobiel van Excel!! Tot wel 80 km rijden !!

Vanaf heden te koop !

Check de hele Galaxy EVO collectie op: https://www.zhon.nl/search/?search=galaxy+evo 

 

Onafhankelijkheid en vrij om te gaan waar u wilt

Een scootmobiel wordt vaak gezien als een hulpmiddel bij beperkingen. De drempel om de beslissing te nemen dat een scootmobiel de oplossing is, ligt vaak hoog. Wij willen deze drempel voor u verlagen.

Wellicht wordt het voor u steeds moeilijker om uw dagelijkse boodschappen te doen, wilt u graag de natuur in trekken of wordt u beperkt in het maken van leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld musea of het stadscentrum. Bij Excel Mobility begrijpen we als geen ander hoe belangrijk mobiliteit is. Zelfstandig kunnen functioneren en bewegen, onafhankelijk en vrij zijn om te gaan waar u wit. Het is niet voor iedereen van- zelfsprekend om zelfstandig door het leven te gaan.

Met onze comfortabele Excel scootmobielen kunt u weer genieten van het dagelijks leven en volop deelnemen aan de maatschappij. Dankzij de diverse modellen van de Galaxy EVO serie kunt u de scootmobiel kiezen die ervoor Zorgt datu weer in alle vrijheid kunt genieten van datgene wat u het liefste doet.


Een scootmobiel die perfect bij u past

Excel-Mobility staat voor hoogwaardige kwaliteit en doordacht design. Onze scootmobielen worden ontworpen en geproduceerd volgens strenge Europese normen en Nederlandse standaard, met de gebruiker in gedachten. Elk aspect van onze Galaxy EVO modellen is zorgvuldig overwogen, wat resulteert in een uitmuntende gebruikerservaring.

Nederlands ontwerp, wereldwijde kwaliteit: Onze scootmobielen zijn ontworpen met hes Nederlandse publiek in gedachten, waarbij rekening word houden met onze langere gemiddelde lengte. Daarom aan onze Galaxy EVO modellen een extra hoge zitting extra lange voetplaat, zodat u voldoende been- en voetruimte heeft. De ergonomie is ook Zorgvuldig overwogen, met eenvoudig verstelbare stoelen die zorgen voor maximaal comfort, zelfs tijdens lange ritten. De Combinatie van vering en luchtbanden draagt bij aan een soepele en comfortabele rit.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid: Onze Galaxy EVO scootmobielen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid.


Wat bieden wij aan?

We streven ernaar om producten te leveren die jarenlang meegaan en probleemloos functioneren. Bovendien hebben we ook gedacht aan slimme service en onderhoudsoplossingen. De bekapping van onze scootmobielen is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die tegen lage kosten kunnen wor- den vervangen, en die bovendien recyclebaar zijn.

Kortom, onze Galaxy EVO scootmobielen bieden niet alleen een aantrekkelijk design, maar ook hoogwaardige prestaties, comfort en betrouwbaarheid. Ze passen volledig bij de behoef- ten van moderne gebruikers en staan garant voor een ongeëvenaarde mobiliteitservaring.

Bent u op zoek naar een scootmobiel voor verschillende situaties en afstanden

De Excel Galaxy Citiflyer EVO en Excel Galaxy Compact Il EVO blinken uit in hun compacte ontwerp, waardoor ze perfect zijn voor gebruik binnenshuis en korte(re) afstanden. Deze midsize scootmobielen bieden volwassen rijprestaties en met een maximumsnelheid van respectievelijk 12 km/u en 15 km/u zijn ze ideaal voor dagelijks gebruik. De Galaxy Citiflyer EVO is handig in en rondom het huis en in supermarkten, terwijl de Galaxy Compact I EVO ook geschikt is voor buitenritten. Beide modellen zijn uitgerust met duidelijke drukknoppen op het dashboard en bieden stabiliteit en comfort dankzij de corrigerende wielophanging.

Voor lange(re) afstanden en comfort zijn de Excel Galaxy I| EVO en Excel Galaxy lI Deluxe EVO de perfecte keuze.

Deze scootmobielen bieden een snelheid van 15 km/u en zijn voorzien van een lange wielbasis, wat zorgt voor meer voetruimte en comfort, vooral voor lange mensen. De Galaxy Deluxe EVO biedt daarnaast extra luxe met een hoge bodemvrijheid voor ritten op ruiger terrein en is optioneel leverbaar met een maximumsnelheid van 20 km/u.

Voor optimaal comfort is er de Galaxy Plus EVO. Deze biedt extra vering in de zitkolom voor mensen met rugklachten. De unieke stuurinrichting zorgt voor een optimale wegligging. De Galaxy Plus EVO HD is de Heavy Duty variant op 3 wielen van de Galaxy Plus EVO. Dit is de krachtpatser onder alle scootmobielen met een sterkere motor, transaxle en motorrem, een grotere stoel en een maximaal gebruikersgewicht van 220 kg.

Met een overzichtelijk en intuïtief dashboard zijn onze scootmobielen eenvoudig te bedienen. Dankzij de fysieke knoppen op het dashboard geniet u van een prettige en directe controle over verschillende functies.

Met een handige draaiknop op het dashboard kunt u eenvoudig de snelheid aanpassen, variërend van laag tot hoog. Voor extra veiligheid en comfort is er ook een schildpad- knop beschikbaar waarmee de snelheid gehalveerd wordt, ideaal voor gebruik binnenshuis.
De Excel Galaxy EVO scootmobielen zijn voorzien van een rode noodstopknop op het dashboard. Met een druk op de noodstopknop wordt het stroomcircuit onderbroken, waardoor de scootmobiel direct tot stilstand komt, zelfs als deze niet meer zou reageren op de normale bediening.

Bovendien zijn alle modellen uitgerust met een extra hand- rem aan het stuur.
Het LCD display biedt een overzicht van belangrijke informatie, zoals temperatuur, tjd, gereden kilometers, snelheid en het percentage van de accu. Tevens kunt u op het display zien welke functies zijn ingeschakeld, zoals de gevarenlichten, het licht en de schildpadknop.Optimaal comfort

Volledig aan te passen naar uw wens

Bij de Excel Galaxy EVO scootmobielen draait alles om comfort en aanpasbaarheid. Ieder model beschikt over Voor- en achtervering waarbij de instelbare achtervering Voorzien is van telescopische schokdempers, Waardoor oneffenheden in de weg moeiteloos worden opgevangen. Dit zorgt voor een soepele en comfortabele rijervaring, zelfs op ongelijk of hobbelig terrein. De luchtbanden, voor- zien van lichtmetalen velgen, zorgen daarnaast ook voor vering en bieden extra grip, zijwaartse stabiliteit en rijcomfort.
De stuurkolom van onze Galaxy EVO scootmobielen is in hoek verstelbaar. Dit is eenvoudig te doen door een hendel op het stuur in te knijpen. Hiermee kunt u de stuurkolom moeiteloos in de gewenste positie zetten waardoor u altijd de meest comfortabele rijpositie kunt vinden.

Onze Galaxy EVO scootmobielen zijn uitgerust met uxe en multifunctionele comfortabele stoel, waarbij comfort en aanpasbaarheid centraal staan. De stoel is voorzien van in hoek verstelbare rugleuningen voor optimale ondersteuning, de armleuningen zijn zowel in hoogte als in breedte verstelbaar en zelfs weg-klapbaar voor een gemakkelijke instap. Daarnaast bieden de stoelen lumbale en zijdelingse steun voor extra comfort tijdens het rijden. Bovendien is de stoel 180 graden draaibaar, waardoor uitstappen net zo eenvoudig is als instappen, Het gaat er EVO niet alleen om dat u van A naar B komt, maar vooral ook dat u dat doet met het grootst mogelijke comfort en gemak.

De achterzijde Duurzame kwaliteit en veiligheid

De bekapping van onze scootmobielen is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en verdeeld in flexibele delen die niet snel beschadigen. Mocht er toch schade optreden, dan kunnen deze delen eenvoudig worden vervangen Daarnaast zijn alle modellen minimaal uitgerust met stootbumpers aan de voorzijde voor optimale bescherming van de carrosserie.
In het geval van een natte ondergrond wordt spatwater optimaal afgevoerd door de volledig omsloten spatborden.
Voor uw veiligheid beschikt de scootmobiel over remlichten. Zowel de achterlichten als de remlichten zijn voorzien van duurzame, heldere Ledverlichting, voor extra zichtbaarheid en veiligheid.

Bovendien beschikken ze over anti-tip wielen die u en uw scootmobiel beschermen in situaties waarbij men uit balans kan raken bj bijyoorbeeld het opgaan vaneen verhoging. De anti-tip wielen zorgen dan voor een extra steunpunt op de ondergrond waar u op rijdt.
Dankzij de automatische motorrem genlet u van een soepele en etficiënte rijervaring. U hoeft geen extra handeling te doen omaf te remmen, dit gebeurt automatisch zodra u minder of geen gas meer geeft, De scootmoblel remt af op de motor en wint hlerbij energie terug,

De LFP accu
Duurzamer, lichter, veiliger en 7jaar garantie!

De Excel Galaxy EVO scootmobielen zijn voorzien van een LIfePo4 accu, wat staat voor Lithium IJzer Fosfaat, ook wel bekend als LFP-accu. Deze keuze biedt diverse voordelen.

Allereerst hebben LFP-accu's een hoger rendement, wat resulteert in een efficiënter gebruik van opslag en energie. Daarnaast genieten ze van een langere levensduur met een groter aantal laad- en ontlaadcycli. Bovendien zijn LFP-accu's lichter en compacter dan hun hogere energiedichtheid per gewicht, wat de mobiliteit van de scootmobiel ten goede komt.

Een ander pluspunt is dat LFP-accu's geen onderhoud vereisen, waardoor u als gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over regelmatige controles en vervangingen. Ten slotte zijn LFP-accu's uitgerust met ingebouwde veiligheidskenmerken om overladen, ontladen en oververhitting te voorkomen, wat de veiligheid van het gebruik van de scootmobiel verhoogt. Met deze geavanceerde accutechnologie biedt de Excel Galaxy EVO scootmobiel een combinatie van prestate, duurzaamheid en veiligheid waar u zeker van zult profiteren.

De 4 wielers zijn option leverbaar met een 2e accu om de actieradius te vergroten.

De app
Inzicht in accuprestaties

De Excel Mobility LifePO4 accu management app is de betrouwbare hulp voor het optimaliseren van de accuprestaties van uw scootmobiel. De app is gratis beschikbaar in zowel de Apple Store als Google Play.

U verbindt de accu eenvoudig buiten de scootmobiel via bluetooth en krijgt direct toegang tot informatie over de SOC huidige accustatus zoals laadniveau, spanning, stroom- verbruiken het aantal laadcycli.

De app geeft ook aan of de accu wordt opgeladen of wordt ontladen tijdens gebruik.
Ook is het mogelijk om informatie per laad-cel te bekijken inclusief het gemiddelde voltage, de laagste en hoogste metingen en kritische data zoals opladen bij lage temperatuur en ontladen bij overbelasting. De app geeft realtime inzicht in gegevens, gebruiksvriendelijk en navigatie er waardevolle inzichten voor gebruikers en monteurs.

Check de hele Galaxy EVO collectie op: https://www.zhon.nl/search/?search=galaxy+evo 
Reacties

Populaire blog:

Een Rolstoel

UITGELICHT - Handgemaakt Dienblad voor Rollators

Bad, douche & toilet